fototapet målat trä ljusrosa, gul, blått och grönt från ESTA home

fototapet målat trä ljusrosa, gul, blått och grönt från ESTA home

per styck
I lager
Om du beställer idag före kl. 15:00, skickas beställningen på måndag 1 november.
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • 14 dagars returrätt
  • säker betalning

Produktbeskrivining

När det handlar om att dekorera ditt hem är det bara din egen fantasi som sätter gränser. Den här träeffekt tapeten i ljusrosa, gul, blått och grönt är ett perfekt sätt att ge din interiör värme och karaktär. Våra tapetmönster ser så äkta ut att det är svårt att inte sträcka ut handen och röra vid papperet varje gång du ser det. Man förväntar sig att känna en grov struktur under fingertopparna.

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.

Den här tapeten passar perfekt till vardagsrum, sovrum, flickrum eller tonårsrum.

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år.

Du kan hitta den här tapeten med träeffekt i ljusrosa, gul, blått och grönt (157703) i kollektionerna XL² - Photowalls, Walls for Kids XL2, Regatta Crew - Surf Edition, Ginger, Denim & Co., College og Cabana.

Specifikationer

/1/5/157703_t.jpg
repeterbar
FSC®-certifierad non woven-tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljusäkthet
tvättbar
använd Wallpro PRO-301 färdigt tapetlim för alla typer av tapeter
186 x 279 cm

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera