tapet grafiska linjer svart och vitt av Origin Wallcoverings - 347903

tapet grafiska linjer svart och vitt av Origin Wallcoverings - 347903

tapet grafiska linjer svart och vitt av Origin Wallcoverings
Välj färg (6)
svart och vitt
Storlek
50 x 900 cm
per rulle
I lager
Om du beställer idag före kl. 15:00, skickas beställningen på måndag 19 juni.
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • 30 dagars returrätt
  • säker betalning
Hur mycket behöver jag?

Produktbeskrivining

Smycka dina väggar med denna eleganta, iögonenfallande tapet med grafiska linjer i svart och vitt. Den spännande kontrasten mellan blanka guldränder och den matta ytan skapar en livfull dynamik och gör mönstret till en fest för ögat. Perfekt för en attraktiv accentvägg och ett subtilt sätt att ge din interiör lite glamour.


Mått, upprepning och anslutning

Måtten på denna tapet är 50 x 900 cm (bredd x längd). Mönstret upprepas var 50 cm. Mönsterpasset är rakt. Det betyder att vid inklistring kommer mönstret i nästa körfält att vara på samma höjd.


Så här sätter du upp den här tapeten

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år. Origin Wallcoverings rekommenderar att använda Wallpro PRO-301 professionellt tapetlim för bästa resultat.


Redo att sätta igång direkt!

Lägg till det nödvändiga Wallpro PRO-301 tapetlimet och en Wallpro PRO-933 tapetverktygssats till din beställning direkt. Verktygssetet innehåller alla verktyg du behöver för att tapetsera non-woven tapeter. När du lägger till denna tapet i din kundvagn kan du lägga till tapetklister och tapetseringsverktyg med ett klick. Så här har du allt för att komma igång så fort du får din beställning!


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna
Tillämpning och användning

Denna tapet är perfekt för att dekorera ett sovrum eller vardagsrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna tapet (347903) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna tapet hemma? Klicka här för att beställa ett prov från webbplatsen Origin Wallcoverings. Se provet på den plats i ditt hus där du vill applicera denna tapet. Se också till att se den vid olika tider på dygnet. Ljus har stor inverkan på färgerna som du ser dem i ditt hem.


Se denna tapet i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På Origin Wallcoverings kan du enkelt se denna tapet i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klik dan hier om dit behang op de website van Origin Wallcoverings met de visuzalizer in jouw kamer te bekijken.


Om Origin Wallcoverings

Skapa en slående designvägg, markera en speciell konstruktion eller inredningsdetalj eller lägg till en lyxig finish till din interiör med de fantastiska tapetkollektionerna från Origin - lyxiga väggbeklädnader. Alla våra tapeter och fototapeter har skapats av vårt eget hängivna designteam. Tapeterna tillverkas på miljövänligt sätt i vår egen fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Det leder till enastående väggbeklädnader som utstrålar värme, lyx och raffinemang.

Specifikationer

50 cm
rak passning
limmas-på-vägg
mycket god ljusäkthet
tvättbar
använd Wallpro PRO-301 färdigt tapetlim för alla typer av tapeter
50 x 900 cm

Du kanske också gillar

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera

YouTube video placeholder