tapet tredimensionell grafik sandfärgat av Origin Wallcoverings - 347819

tapet tredimensionell grafik sandfärgat av Origin Wallcoverings - 347819

tapet tredimensionell grafik sandfärgat av Origin Wallcoverings
Välj färg (6)
sandfärgat
Storlek
0.53 x 10.05 m
per rulle
I lager
Om du beställer idag före kl. 15:00, skickas beställningen på måndag 12 juni.
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • 30 dagars returrätt
  • säker betalning
Hur mycket behöver jag?

Produktbeskrivining

Blås nytt liv i dina väggar med den här eleganta tapeten med ett tredimensionellt grafiskt motiv i sandfärgat Den glänsande ytan och subtila skimrande inslag ger tapeten ett lyxigt utseende. Tapeten utstrålar tidlös elegans och skapar en varm och lugn atmosfär i din interiör.


Mått, upprepning och anslutning

Måtten på denna tapet är 0. 53 x 10. 05 m (bredd x längd). Mönstret upprepas var 53 cm. Anslutningen är förskjuten. Det betyder att vid inklistring kopplar man mönstret i nästa körfält 53 cm lägre.


Så här sätter du upp den här tapeten

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år. Origin Wallcoverings rekommenderar att använda Wallpro PRO-301 professionellt tapetlim för bästa resultat.


Redo att sätta igång direkt!

Lägg till det nödvändiga Wallpro PRO-301 tapetlimet och en Wallpro PRO-933 tapetverktygssats till din beställning direkt. Verktygssetet innehåller alla verktyg du behöver för att tapetsera non-woven tapeter. När du lägger till denna tapet i din kundvagn kan du lägga till tapetklister och tapetseringsverktyg med ett klick. Så här har du allt för att komma igång så fort du får din beställning!


100 % miljövänlig tillverkning i Nederländerna

Mönstret är tryckt på FSC®-certifierad non woven-tapet av hög kvalitet. Den speciella, miljövänliga ”ekostrukturen” ger inte bara ytan en speciell känsla, utan hela tapeten en rik utstrålning. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.


Tillämpning och användning

Denna tapet är perfekt för att dekorera ett sovrum, vardagsrum eller arbetsrum.


Beräknar hur många rullar du behöver

Vill du veta hur mycket tapeter du behöver till ditt rum? Den praktiska tapetkalkylatorn på denna sida, räknar snabbt ut hur många rullar du behöver. Ange måtten på ditt rum så vet du direkt hur många rullar du behöver. Tapetkalkylatorn tar hänsyn till upprepningen av tapeten på denna sida och 15 cm skärförlust per remsa.


Beställ ett tapetprov

Vill du få ett prov på denna tapet (347819) först, så att du först kan se färgen, materialet och yteffekten av denna tapet hemma? Klicka här för att beställa ett prov från webbplatsen Origin Wallcoverings. Se provet på den plats i ditt hus där du vill applicera denna tapet. Se också till att se den vid olika tider på dygnet. Ljus har stor inverkan på färgerna som du ser dem i ditt hem.


Se denna tapet i ditt rum innan du köper det med den praktiska visualizern

På Origin Wallcoverings kan du enkelt se denna tapet i ditt rum. Ta en bild på ditt rum så ser du direkt hur denna tapet kommer att se ut i ditt rum! Klik dan hier om deze eco-texture vliesbehang op de website van Origin Wallcoverings met de visuzalizer in jouw kamer te bekijken.


Om Origin Wallcoverings

Skapa en slående designvägg, markera en speciell konstruktion eller inredningsdetalj eller lägg till en lyxig finish till din interiör med de fantastiska tapetkollektionerna från Origin - lyxiga väggbeklädnader. Alla våra tapeter och fototapeter har skapats av vårt eget hängivna designteam. Tapeterna tillverkas på miljövänligt sätt i vår egen fabrik i Nederländerna där vi månar om detaljer och yrkesskicklighet. Det leder till enastående väggbeklädnader som utstrålar värme, lyx och raffinemang.

Specifikationer

53 cm
förskjuten passning
non-woven struktur tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljusäkthet
tvättbar
euro klasse B, s1, d0 (EN13501-1)
använd Wallpro PRO-301 färdigt tapetlim för alla typer av tapeter
0.53 x 10.05 m

Du kanske också gillar

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera

YouTube video placeholder