tapet XXL lapptäcke av rostiga metallplåtar havsgrönt och brunt från ESTA home - 158203

tapet XXL lapptäcke av rostiga metallplåtar havsgrönt och brunt från ESTA home - 158203

Storlek
46,5 cm x 8,37 m
per rulle
I lager
Om du beställer idag före kl. 15:00, skickas beställningen på torsdag 27 januari.
  • snabb leverans till hela Sverige
  • hög kvalitet
  • 14 dagars returrätt
  • säker betalning
Räkna ut antal rullar

Produktbeskrivining

Denna tapet med läpptäcke av rostiga metallplåtar i havsgrönt och brunt passar perfekt om du vill skapa en industriell look och ge ditt rum en personlig karaktär. Det industriella stilen handlar om att skapa ett tuff, grov look med hjälp av byggnadsmaterial (betong, sten, balkar, rör, ledningar, tegelstenar, metallplåtar m.m.) och välja vintageföremål som både är funktionella och snygga. Varma, neutrala färger passar i allmänhet bäst i en industriell inredning, eftersom de vanligtvis är stora och öppna. Med plyschsoffor, utspridda kuddar och mattor som kontrasterar mot den moderna industriella dekoren, skapar man en visuell balans.

Mönstret är tryckt på en högkvalitativ och miljövänlig FSC®-certifierad non woven-tapet. Tapeten produceras på ett hållbart sätt och färgerna som används i tillverkningsprocessen är vattenbaserade och lösningsmedelfria.

Den här tapeten passar perfekt till sovrum, vardagsrum eller tonårsrum.

Non woven-tapeter är mycket enkla att sätta upp: Stryk tapetlim på väggen och fäst tapeten. Du behöver inget tapetbord eftersom du kan rulla upp tapeten torr, direkt ur lådan. Denna tapet är också lätt att ta bort, även efter flera år.

Du kan hitta den här tapeten med läpptäcke av rostiga metallplåtar i havsgrönt och brunt (158203) i kollektionerna Vintage Rules!, Greenhouse og XL² - Photowalls.

Specifikationer

47 cm
rak passning
FSC®-certifierad non woven-tapet
limmas-på-vägg
mycket god ljusäkthet
tvättbar
använd Wallpro PRO-301 färdigt tapetlim för alla typer av tapeter
46,5 cm x 8,37 m

Tillbehör som gör det enkelt att tapetsera